Καινοτομίες

Και φτάνουμε στην τελευταία λέξη της βιομηχανίας στην κομμωτική τέχνη!

Κούρεμα ψαλίδας χωρίς αφαίρεση του μήκους των μαλλιών με την χρήση του Split Ender Pro!

split

Ένα νέο εργαλείο κουρέματος που καταργεί την χρήση ψαλιδιού και ειδικεύεται στην αφαίρεση μόνο του κατεστραμμένου τμήματος της τρίχας, χωρίς να αφαιρεί το μήκος των μαλλιών και εμποδίζει το σπάσιμο των μαλλιών.

Κατά συνέπεια τα μαλλιά μετά το καθάρισμα με το Split – Ender Pro είναι λεία, μεταξένια, και μακραίνουν γρηγορότερα καθώς αποφεύγουμε το λεγόμενο σπάσιμο της τρίχας λόγω της ταλαιπωρημένης άκρης.

Όσον αφορά το βαφείο, εξειδικευμένοι colourists βρίσκονται πάντα στον χώρο, ώστε να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την απόχρωση που επιθυμείτε στα μαλλιά σας φροντίζοντας να παραμείνουν υγιή και λαμπερά.

Απλή βαφή σε ρίζα ή και στην άκρη, αποχρωματισμός, βαφή Loreal INOA με βάση το λάδι χωρίς αμμωνία, βαφή ELUMEN για έντονες αποχρώσεις και γρήγορο αποτέλεσμα και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι παροχές μας δεν σταματούν εκεί καθώς το προσωπικό διαθέτει μέγιστη εμπειρία στις ανταύγειες, την διάσημη σε όλους τεχνική Ombre, μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην τεχνική του Μπαλαγιάζ όπως επίσης και στις λεγόμενες διαφάνειες στα μαλλιά σας.

Εμπιστευθείτε τους τεχνικούς χρωμάτων του χώρου μας και θα εκπλαγείτε και από το αποτέλεσμα αλλά και από τις απίστευτες τιμές! Για τις γυναίκες ή και τους άνδρες που δεν τους ικανοποιεί το σγουρό ή σπαστό σχήμα μαλλιών που διαθέτουν και θα προτιμούσαν το ίσιο, η λύση βρίσκεται στην ισιωτική της Kerasilk.

Η τεχνική που σγουραίνει τα ίσια μαλλιά ονομάζεται περμανάντ και διατίθεται επίσης στο κομμωτήριο Acajou. Οι θεραπείες μαλλιών είναι κάτι εξίσου διαδεδομένο πλέον και στον χώρο μας έχει την πιο ξεχωριστή θέση στον λουτήρα!

Η ποικιλία είναι τεράστια με βασικούς πρωταγωνιστές την θεραπεία BOTOX της Loreal η οποία είναι ιδανική για ολική αναδόμηση ταλαιπωρημένων μαλλιών μετά από αποχρωματισμούς και η σειρά Seliar Keratin της Echos Line η οποία περιέχει κερατίνη και λάδι αργκάν, θρέφει τα βαμμένα μαλλιά και «κλειδώνει» το χρώμα.

Το Colorplex είναι επίσης υλικό αναδόμησης με πιο δραστική ουσία και αφορά τα ταλαιπωρημένα από βαφές μαλλιά.

Δοκιμάστε το στον χώρο μας και δείτε τα μαλλιά σας να ακτινοβολούν ξανά!

Το κομμωτήριο Acajou παρέχει επίσης την τεχνική Extension η οποία αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τρόπο επιμήκυνσης μαλλιών.