Η φιλοσοφία μας

filosofia

Η φιλοσοφία της επιχείρησης μας βασίζεται στο γεγονός πως η εξωτερική μας εμφάνιση αποτελεί προθάλαμο της προσωπικότητάς μας και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχολογία μας.

Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη που ωθεί την επιχείρηση μας να εξελίσσεται και να ανανεώνεται σύμφωνα με τις νέες τάσεις και τα νέα δεδομένα στον χώρο της περιποίησης και της κομμωτικής τέχνης.

Άλλωστε το motto μας είναι πως

«η μόδα περνάει, το στυλ παραμένει»!

Το κομμωτήριο Acajou εδρεύει στην τούμπα, έχει εύκολη πρόσβαση, το περιβάλλον είναι ευχάριστο, χαλαρωτικό και προσφέρει τη τελευταία λέξη σε εξοπλισμό κομμωτηρίου, για να έχετε την καλύτερη δυνατή περιποίηση.

Η φήμη του εξαπλώνεται γρήγορα καθώς έχει σταθερή απόδοση και συνεχώς ανοδική πορεία για πάνω από μια δεκαετία και ήταν το πρώτο κομμωτήριο της συμπρωτεύουσας το οποίο κατέβασε τις τιμές του στο ήμισυ, με τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κρίσης.

Σεβόμαστε απόλυτα τον χρόνο και την εμπιστοσύνη που μας χαρίζετε γι’ αυτό και το προσωπικό μας έχει ως βασικές του αρχές την συνεχή επιμόρφωση, σύμφωνα με τις τάσεις της κομμωτικής τέχνης, την ποιότητα στα υλικά, την ποικιλία στις υπηρεσίες, και νέες ιδέες που εφαρμόζουν στην προσωπικότητα και την αισθητική του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η παροχή υπηρεσιών είναι άλλος ένας παράγοντας στον οποίο επιλέγουμε να πρωτοπορούμε των άλλων κομμωτηρίων, καθώς πέρα από τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει ένας χώρος περιποίησης μαλλιών, όπως για παράδειγμα το κούρεμα (γυναικείο, ανδρικό και παιδικό για τους μικρούς μας φίλους), το χτένισμα, το φορμάρισμα μαλλιών, προσφέρουμε καινοτομία χρησιμοποιώντας εξοπλισμό όπως αυτόν του SteamPod της Loreal Professionnel, το οποίο αποτελεί επανάσταση στο χτένισμα προσφέροντας ίσιωμα με ατμό από την ρίζα έως την άκρη, απίστευτη λείανση, εκθαμβωτική λάμψη, μέγιστη διάρκεια και την υψηλότερη ανθεκτικότητα στην υγρασία.